Videó: Az ultrák útja a Hódostól a Nagyerdei Stadionig

Videó: Az ultrák útja a Hódostól a Nagyerdei Stadionig
Debrecen – A szurkolói nóta szerinti könnygázt nem, de füstbombák szagát vitte a szél szombaton a Nagyerdei Stadion közelében is, hiszen a debreceni ultrák újra szervezetten vonultak az Újpest elleni mérkőzésre a Hódos-sportcsarnoktól.Újra ultra “fíling”

„Szombaton délelőtt már a meccsre gondolok, szerdától várom én ezt a szép napot.” Így kezdődik a DVTK indulója, s ez mindent elmond (nem csak egy diósgyőri) szurkoló érzéseiről, arról ami – a válogatott mérkőzései kivételével – szép lassan kihalt mindenütt az országban. Debrecenben is már csak emlék a Vágóhíd utcai stadion, majd az Oláh „Gabi” hangulata, ennek mindenkori felelősei, az ultrák – különböző okok miatt – nem igazán „lakták be” a Nagyerdei Stadiont. Égerházi Péter írása.


Komcsi kedvenc dala zúgott a lelátón – DVSC vs. Újpest fotókon és videókon

Hozzuk vissza a régi tűzet! – szlogennel szólították meg a debreceni ultrák egykori és jelenlegi tagjaikat, valamint minden Loki szurkolót, akinek hiányzik a régi DVSC mérkőzések hangulata. A Hódos Imre Sportcsarnoktól szervezetten vonultak a Nagyerdei Stadionba az Újpest elleni találkozóra.