Gazdikeresők

2019.06.25. 13:32

Otthonra vágynak a debreceni menhely kutyái

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő, örökbefogadásra váró állatokból mutatunk be néhányat.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon.

Jacob
Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Jacob csaknem öt évet tengődött láncon szocializáció nélkül. Bekerülése óta sokat tanult, de nyugodt, türelmes gazdit keresünk számára, aki tovább tudna foglalkozni a lelkével. Kedves természetű, nyitott az emberekre. Benti vagy kinti-benti tartással keresünk neki otthont.

Jessi (borítóképünkön) életvidám, játékos, 5 éves fiúcska; elszánt és önzetlen gazdira lenne szüksége. Epilepsziás, ezért naponta gyógyszert kell kapnia, és siket is születése óta. Makacs, de nagyon szereti, ha simogatják, és imádja a kutyákat, így mindenképp célszerű másik kutyus mellé örökbe fogadni, kizárólag benti tartással.

Maci
Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Maci 7 esztendős, aktív, de higgadt természetű, tanulékony kan kutyus. Pórázon szépen sétál, nem húz. Nagy a mozgásigénye, így a kertes házzal rendelkező gazdik előnyben részesülnek, de a benti létet is szereti, nem rombol, nem tesz tönkre semmit.

Pitagorasz
Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Pitagorasz egy másik halmozottan hátrányos helyzetű eb, akibe még nem szeretett bele senki az évek alatt. Egyik szemét ki kellett műttetni, a másik szemére teljesen vak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában