Helyi közélet

2008.10.13. 20:11

Trabarna a kétüteműre esküszik

<p>Debrecen – Csütörtökön este 19 órától a Stand Up Dumaszínház három humoristája, Bödőcs Tibor, Kiss Ádám és Lorán Barnabás szórakoztatja a közönséget a Lovardában.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-oktober/cn/boon-news-fabiangy-20081002-030857 "><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Campus, október</B></A> [.pdf - 86-95 KB]</p>

A sikeres szeptemberi szezonnyitó után itt a Dumaszínház második debreceni előadása, ahol a közönség által jól ismert humoristák nyomják a poénokat.

 Lorán „Trabarna” Barnabás, az autóhangok kiváló ismerője legutóbb fél éve járt nálunk, a járműveket azonban már jó ideje utánozza.

„Ez a képesség régen bennem van, viszont hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy felvállaljam. Az első a Trabant, a Rába teherautó vagy a Wartburg volt, már nem is tudom pontosan.

Ezeknél a poénoknál azonban nem is a hang viszi el az előadást, az csupán a vége, hanem az előtte levő felvezetés. A szövegek a Dumaszínházas fellépéseim óta folyamatosan alakulnak, próbálom a legviccesebben elmondani, hogy milyen autóhang következik” – árulta el Lorán Barnabás a műhelytitkokat.

A humorista azt is hozzátette, hogy „a kétütemű motorok karaktere merőben más, mint a négyüteműeké, ráadásul az új hibrideknek, hogy rohadjanak meg, még annyi hangjuk sincsen.”
Természetesen nem az autó- és motorhangok alkotják majd az előadás gerincét, Bödőcs Tibor és Kiss Ádám a megszokott jó hangulatú, sodró lendületű műsorával érkezik városunkba, Lorán Barnabás pedig egy izgalmas hipermarketi látogatását is elmeséli csütörtökön este a Lovardában.
Jegyeket elővételben a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Mezonban, a Tourinformban vagy a Lovarda sörözőjében válthatnak.
– Sz. L. –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában