Videó: A Kensington alatt valósággal felrobbant a Nagyerdő

Akt.:
Videó: A Kensington alatt valósággal felrobbant a Nagyerdő
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A csütörtöki nap egyik legnagyobb buliját a holland Kensington produkálta. A rockbanda sikere azért érdemel kitüntetett figyelmet, mert egy olyan országból érkeztek és futottak be, ahol – miként azt a szólógitáros, Casper Starreveld egy interjúban megfogalmazta – minden bokorból egy dj ugrik elő, elég csak Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack vagy éppen Tiesto nevét említenünk.

Példájuk mutatja, hogy a dallamos rockkal, saját meghatározásuk szerint indie-rockkal, is lehet érvényesülni Európában, évek óta sztárfellépői a zenei fesztiváloknak (A tavalyi Szigeten is ott voltak). A 2005-ben Utrechtből indult srácok a Nagyerdőn is elvarázsolták a rajongókat, akik együtt énekelték a zenészekkel a slágereiket, például a Wart és Riddleszt is. A látványelemeket nem nélkülöző koncerten több alkalommal bevonták a hallgatóságot a buliba, az egyik alkalommal (mint videónkban is látható) valósággal felrobbant a Nagyerdő.
Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!