Szavazás

2019.08.15. 21:41

Böszörményi lehet az ország legszebb birtoka

Hat hajdú-bihari gazdaság is bekerült a Magyarország legszebb birtoka címért folyó verseny huszonegy résztvevős döntőjébe.

Fotó: Kovács Péter

Az előzetes zsűrizés alapján megyénket a a püspökladányi Geo-terra 96 Kft., a derecskei Bold Agro Kft., a balmazújvárosi Virágoskút Kertészeti Kft., a tépei Balogh-Farm Tépe Kft., a Baromficoop Kft., valamint a hajdúböszörményi Béke Mg. Kft. képviseli.

Ez utóbbinak az I. számú üzemegységénél ismertette a versenyben való részvételük részleteit Bodnár Lajos, a kft. ügyvezetője és Kiss Attila polgármester csütörtökön. Megtudtuk, a növénytermesztési kategóriában indulnak, erre az egyik pénzintézet kérte fel őket.

Elhangzott: a hatvannégy éves múlttal rendelkező agrárvállalkozásra jellemző az innováció, a fenntartható fejlődés, a versenyképesség, az eredményesség, továbbá világos, egyértelmű és fenntartható jövőképe van. Ezért is kérhette fel az indulásra az egyik pénzintézet Béke kft.-t. A Magyarország Legszebb Birtoka verseny eredményhirdetése augusztus 31-én lesz.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában