Videó: A Csapó utcán fogták el a főbérlője bántalmazásával vádolt férfit

Videó: A Csapó utcán fogták el a főbérlője bántalmazásával vádolt férfit
© Fotó: police.hu
Debrecen – A gyanú szerint a vádlott egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal többször ismét fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. november 28-án önbíráskodás bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított nyomozást, mivel egy nő arról értesítette a rendőröket, hogy albérlője bántalmazta őt, majd elhagyta a lakást – írja a police.hu.

A járőrök és a nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg. A bűnügyi osztály munkatársai beazonosították a támadót, és 2018. december 6-án Debrecenben, a Csapó utcában elfogták.

A nyomozók előállították a 27 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

onbiraskodas1Fotó: police.hu

Sz. Gyula a megalapozott gyanú szerint jogos vagy jogosnak vélt tartozás miatt egy vastárggyal többször fejen vágta főbérlőjét, majd amikor a nő a földre esett, megrúgta és egy ruhafogassal többször fejen ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.