Videó: 50 ezerért vállalta a bizarr szexet a nő – A férfi nadrágszíjjal megfojtotta (18+)

Akt.:
Videó: 50 ezerért vállalta a bizarr szexet a nő – A férfi nadrágszíjjal megfojtotta (18+)
© Forrás: tenyek.hu
Budapest – Megbánta tettét az a férfi, aki szex közben egy szíjjal – azt mondja véletlenül – megfojtott egy prostituáltat tavaly decemberben. A tárgyaláson azt mondta, hogy a szeretkezés után vette észre, hogy a nő nem mozdul. Ezután megpróbálta újraéleszteni, de amikor ez nem sikerült, a kocsija csomagtartójába tette a holttestet és az M0-ás autópályán árokba dobta. Felhívom a figyelmet, hogy a most következő riportunk sértheti egyes nézőink érzékenységét – derült ki a tenyek.hu riportjából.

Bilincsben, vezetőszáron vitték a bíróságra azt a férfit, aki egy évvel ezelőtt szex közben megfojtott egy prostituáltat, majd a holttestét az M0-ás mellett kidobta. A férfi tárgyalásán az ügyész ismertette a vádiratot, melyből kiderült, hogy a férfi korábban is hódolt az erőszakos szexnek, ez volt a gyengéje.

„Volt olyan alkalmi szexuális partnere, akit a közösülés során előzetes megállapodást követően, fojtogatott, könnyebben bántalmazott.” – közölte Kádár Ernő, a Pest Megyei Főügyészség ügyésze.

A férfi tavaly decemberben az egyik legnagyobb szexpartnerkereső internetes oldalon talált rá a 24 éves nőre. A férfi elment a nőért Kőbányára, onnan indultak együtt Csévharasztra. Útközben megbeszélték, hogy ötvenezer forintéért bizarr szexet vállal nő. A férfi hátra kötözte a nő kezét, majd nadrágszíjat tett a nyakába. Minderről a férfi vallott a tárgyaláson. A férfi állítása szerint, nem vette észre, hogy a szex közben megfulladt a nő.

„Nyolc perc elteltével azt vettem észre, hogy mintha nem mozdulna a hölgy.” – mondta a gyanúsított.

A férfi ekkor megpróbálta újraéleszteni a nőt, majd mikor nem sikerült kocsija csomagtartójába tette a holttestet, hogy elrejtse. A nő rokonai ott voltak a tárgyaláson. Az egyik hozzátartozó a Tényeknek kamerán kívül elmondta, hogy a lány szülei összeroppantak a tragédia után, pszichiáter kezeli őket. A hozzátartozók szerint, a férfi hazudik, mert aznap többször hívta a lányt, aki nemet mondott neki, azt azonban nem tudják, hogyan került végül mégis kocsijába.

Forrás: tenyek.hu
hirdetés