VI. Mentálhigiéniés Egyetemi Napok

VI. Mentálhigiéniés Egyetemi Napok
Debrecen – Kedden kezdődött a VI. Mentálhigiéniés Egyetemi Napok a Debreceni Egyetemen. A rendezvény három napig tart. Az Élettudományi Központ előtti téren felállított sátorban minden nap 12-16 óra között információs pont működik és tesztekkel, játékokkal várják a látogatókat. A napok további részében pedig focibajnokság, előadások és filmklub között lehet választani. VI. Mentálhigiéniés Egyetemi Napok [pdf – 45KB]

A VI.Mentálihigiéniés Egyetemi Napokat október 9-11 között rendezi a Debreceni Egyetem a Lelkierő Egyesülettel közösen. Az Élettudományi Épület előtti téren minden nap 12-16 óra között információs pontként működő Menta-Sátor várja a látogatókat tesztekkel, játékokkal.
Ma 14.30-kor kezdődik a III. Mentál Egyetemi Labdarúgó Vándorkupa a Matematika Épület mögötti futballpályán. 16 órától 19 óráig az Új Kollégiumban Tölgyesi Klára tréner vezetésével PÁR-beszéd előadás zajlik “Az egyén lehetőségei a párkapcsolatban” címmel. 19 órától a Főépület Auditorium Maximum termében a Bábel című filmet vetítik a Mentálhigiéniés Filmklub keretében. Meghívott vendég Dr. Murányi István szociológus.

Október 10-én, szerdán, 16 órától Berényi András tréner “Készségfejlesztés szerepe a korttársegítésben” címmel tart előadást az Új Kollégium klubtermében. 18 órától a Főépület V. termében Kun Zsuzsa szociológus “Van-e hely a fogyatékossággal élőknek a munkaerőpiacon” című előadása lesz hallható.

19 órától a III. Mentál Egyetemi Labdarugó Vándorkupa ünnepélyes eredményhirdetésére kerül sor.

Október 11-én 15 órától az Új Kollégium előtti téren a Kerekesszékes tánccsoport és a Szivárvány zenekar bemutatója lesz látható. 16 órától “Az egyetem és a civil szervezetek kapcsolata” címmel műhelybeszélgetés kezdődik a Új Kollégiumban.