Veszprémben keresték a Böszörményben lekapcsolt férfit

Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 20 éves férfit.

A járőrök 2015. december 11-én 19 óra 18 perckor a 3318-as számú úton, Hajdúböszörmény közelében igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az 52 éves férfi iratainak ellenőrzésekor kiderült, hogy őt a Veszprémi Járásbíróság korábban 2015. október 21-én eltiltotta a járművezetéstől.

A rendőrök a szabálysértőt előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben. A rendőrség a székesfehérvári férfit meghallgatását követően a gyorsított bíróság elé állítás érdekében szabálysértési őrizetbe vette.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 9 esetben foganatosítottak.