Veszettül unalmas a VB

Veszettül unalmas a VB
Tom Taylor a küzdelmes meccseket és a gyors, rövid passzos játékot szereti.

– Veszettül unalmasnak tartom eddig a labdarúgó-világbajnokságot, mindössze egy-két meccs volt, amire azt mondhatom, hogy élvezetes játékot hozott.

Számomra az a jó mérkőzés, ha küzdelem van a pályán, s ez eddig hiányzott Dél-Afrikában – alkotott véleményt mindenféle köntörfalazás nélkül Tom Taylor, a népszerű debreceni rádiós műsorvezető.

Bodrogi Gyulával értek egyet, aki az egyik műsorban azt mondta, javasolni fogja a FIFA-nál, hogy a következő vébén a csoportmeccsek csak egy félidősek legyenek, mert a torna ezen szakaszában senki sem akar kockáztatni, s ezekből az unalmas meccsekből elég 45 perc is. Viszont a kieséses szakasztól kezdődően újra két játékrész legyen, mert ott már van tétje a meccseknek.

Passzoljatok, harcoljatok

A kispályán rendszeresen futballozó médiaszemélyiség azt is elárulta, nincs olyan csapat, akiért rajongana. – Mivel a magyarok nélkül rendezik ezt a vébét is, s nem munkálkodhat bennem hazafias érzés, amikor egy-egy meccset nézek, így nincs kedvenc csapatom.

Viszont vannak olyan gárdák, akik a gyors passzos játékot játsszák, s ezért szimpatikusak a számomra, ilyen például Mexikó és Brazília, míg Elefántcsontpart stílusa azért tetszik, mert küzdenek, harcolnak a végsőkig – mondta Tom Taylor.

HBN-BN

Hírek a focivb-ről

Kathi Béla lefogyasztja Tom Tailort