Veszélyesebb lenne a Loki

Akt.:
Pirosban: Haris Attila
Pirosban: Haris Attila - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Loki a DVTK-val vív keleti rangadót a Nagyerdei Stadionban.

Két fordulót követően négy pontja van a DVSC-nek az NB I-ben, a piros-fehérek Felcsúton verték a Puskás Akadémiát, majd hazai pályán értek el döntetlent a Mezőkövesd ellen. Herczeg András csapatára szombaton 18 órától (élőben: www.haon.hu) újabb debreceni összecsapás vár, ezúttal a Diósgyőr látogat a Nagyerdőre.

Fontos meccs lesz

Haris Attila a nyáron érkezett Balmazújvárosból a Lokiba, vele beszélgettünk arról, hogy sikerült-e már beilleszkednie, és mit vár a DVTK-meccstől. – Jól esett, hogy mindkét bajnokinkon kezdőként számolt velem a szakmai stáb, ez azért segít abban, hogy összeszokjunk a társakkal. Úgy vélem, még csiszolódik a csapat, de van egy mag a keretben, amelyre rendszeresen számít a vezetőedzőnk. Emellett a cseréken is látszik, hogy szükség esetén pluszt tudnak hozzátenni a játékunkhoz, persze, fejlődni mindig lehet – fogalmazott a védekező középpályás.

DVSC vs. DVTK - Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A játékos a DVTK ellen a következőkre számít: – Fontos mérkőzés következik, mindenképpen szeretnénk itthon tartani a pontokat. Az előző szezonhoz képest változott a miskolciak kerete, jó labdarúgókat igazoltak. Nem hiszem, hogy megelégednének a döntetlennel, hiszen annyira nem sikerült jól a rajtjuk. Azonban mutatja az erejüket, hogy a múlt héten kétgólos hátrányból álltak fel a PAFC ellen. Veszélyes Diósgyőrre számítok, de mi még veszélyesebbek és eredményesebbek szeretnénk lenni.

TN


Új tagok a vezetőségben

Lejárt június 30-val a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága és a felügyelőbizottsága tagjainak, valamint a cégvezetőnek a mandátuma.

Az új tagokat a részvénytársaság közgyűlésén megválasztották, a társaság igazgatósági tagjainak Szima Gábort, Sásdi Andrást, Herczeg Andrást, Szabó Miklóst, ifj. Szima Gábort, Becsky Andrást és Mikula Zoltánt választották meg.

Szima, ifjabb Szima, Sásdi, Herczeg és Szabó korábban is tagok voltak, új emberként került be az igazgatótanácsba Becsky András és Mikula Zoltán.

Az előző igazgatóságból Kotosmann Zoltán és Kovács István nem folytatja.


Fotó: Derencsényi István
Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata augusztus 4-én, szombaton 18 órától ismét hazai pályán szerepel. Ezúttal a Diósgyőr csapata érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 3. fordulójában. A miskolci alakulatnak nem kezdődött fényesen az új szezon, az első fordulóban 4-1-re kikapott a Fraditól,...

Nem kell mindent elhinni: a debreceni szakember szerint az adatok könnyen vezethetik félre az egyes klubok működésével kapcsolatban a laikus érdeklődőket – így nyilván a Lokiról szólóak is
Debrecen - Bácsné Bába Éva szerint árnyaltabb a kép, az eltérő számítási gyakorlat pedig nehezíti az összehasonlítást. Elemzésében meglehetősen borús képet festett Muszbek Mihály sportközgazdász a hazai labdarúgás helyzetéről egy napokban tartott sajtóbeszélgetésen. A szakember az eseményen többe...