Veszélyes antenna miatt kellett intézkedni a Darabos utcán

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Kihúzós létrát vetettek be a tűzoltók. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hatvan körbála égett tegnap délben Debrecenben, a Nagy Mihály kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Munkájukat egy erőgép is segítette. A tűz során nagyobb anyagi kár keletkezett.

Egy húszméteres fa egyik ága lehasadt, és veszélyeztette a gyalogosforgalmat Debrecenben, az Angyalföld téren. A debreceni egység motoros láncfűrésszel távolította el az ágat.

Délután Nyíradony-Aradványpusztán, az Iskola utcában egy gázcső megsérült, a gáz szivárogni kezdett, ezért riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók helyszíni személt folytattak le az eset kapcsán. A környéken élőknek nem kellett az otthonaikat elhagyniuk.

Egy családi ház tetőszerkezetére rögzített tv-antenna megdőlt, és a gyalogosforgalmat veszélyeztette kedd délután Debrecenben, a Darabos utcában. A megyeszékhely tűzoltói kihúzós létrán át a veszélyhelyzetet megszüntették.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Baleset Újlétán
Hajdú-Bihar - Leszakadt faágak, balesetek és egy tűz is adott nekik munkát hétfőn. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Debrecenbe, a Darabos utcába riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat hétfő reggel. Egy idős ember nem tudta a lift ajtót kinyitni, mert az beszorult. A tűzoltók liftkulc...