Vereséggel zárták a szezont az újfalui futsalosok

Akt.:
A Győr együttesét fogadta a Mezei-Vill a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának 10. fordulójában
A Győr együttesét fogadta a Mezei-Vill a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának 10. fordulójában - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – A negyedik helyen végzett az Újfalu, mely az utolsó fordulóban 3–1-re kapott ki a bajnok Győrtől.

Rangadóval zárta a 2015/16-os NB I-es pontvadászatot az MVFC-Berettyóújfalu: a felsőházi rájátszás utolsó, 10. fordulójában a Rába ETO látogatott a Pálfi István Rendezvénycsarnokba. Ugyan téttel már nem bírt a találkozó, ugyanis korábban eldőlt, hogy a Győr biztosan az első, a Mezei-Vill pedig a negyedik helyen zárja a szezont, ennek ellenére hatalmas presztízsértéke volt a meccsnek, hiszen évek óta nagy riválisai egymásnak a gárdák.

Remekül indult a hétfő esti csata a házigazdák számára, a csapatkapitány Trencsényi János köszönt be rögtön az első percben. Úgy tűnt, marad az egygólos hazai előny a szünetre, azonban a hajrában kiegyenlítettek a vendégek. A második félidőben átvette a vezetést a Rába-parti egylet, mely a 33. minutumban beállította a 3–1-es végeredményt.

Nem sikerült tehát szépen búcsúzni az Újfalunak, mely ezúttal a dobogóra sem fért fel. A bajnoki címet ismét a Győr hódította el, második lett a Dunaferr, míg a bronzérmet a Haladás szerezte meg, megelőzve az Újfalut.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–Rába ETO 1–3 (1–1)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Viczián M.

MVFC: Tihanyi Cs. – Komáromi P., Szabó P., Trencsényi J., Dávid R. Csere: Klocsko D., Harmati T., Jakab Á., Stanics S., Gál I., Mezei D., Vulovics D., László M. Vezetőedző: Turzó József.

Győr: Matkovics G. – Solano, Harnisch Á., Drahovsky T., Sáhó K. Csere: Constantino, Calvo, Seidler, Rick, Amrani, Jakatics Á., Farkas B., Alasztics M., Tóth Gy. Vezetőedző: Jordi Illa.

Gól: Trencsényi J. (1.), illetve Drahovsky (20.), Calvo (24.), Solano (33.)

Sárga lap: Klocsko D. (22.), Komáromi P. (39.), illetve Slano (36.)