Vereséggel kezdett a DKSE csapata

Debrecen – Megkezdődött a bajnokság tavaszi idénye a DKSE-Hotel Lycium csapata számára a férfi első osztályú kézilabda-bajnokságban, Gúnyáék a Ferencváros otthonában léptek pályára szerda este.

A fővárosiak 30–21-re nyertek.

Mindkét együttes jelentősnek mondható változások után várta a pontvadászat folytatását, hiszen a téli szünetben átalakult a DKSE és a Fradi kerete is. Mindkét együttesben voltak távozók és érkezők, a debreceniek – anyagi okok – miatt elköszöntek a külföldiektől, ám érkezett három új játékos.

A Fradinál is volt mozgás; a zöld-fehéreket erősíti immár az a Marinko Kelecsevics is, aki az utóbbi években a DKSE egyik meghatározó kézilabdázója volt.

Kelecsevicsnek jól is sikerült első tétmérkőzése a Ferencváros színeiben, hiszen tizenegyszer talált be a debreceniek kapujába, ezzel csapata legeredményesebb tagjának bizonyult.

A vendégek az első játékrészben még tartották a lépést a fővárosiakkal, a szünetben 14–12 volt az állás, a második félidőben azonban a hazaiak egyre inkább növelték a különbséget, és biztossá tették győzelmüket. A debreceniek közül Pálos érte el a legtöbb gólt, szám szerint hetet (négyet büntetőből).

A DKSE legközelebb február 12-én – azaz jövő pénteken – 18 órakor hazai pályán, a Hódos Imre-sportcsarnokban játszik. Az ellenfél a Mezőkövesdi KC lesz.További hírek a haon-sportoldal kategóriából