Vereséggel ért véget a DVSE fővárosi kiruccanása

Vereséggel ért véget a DVSE fővárosi kiruccanása
© Fotó: Molnár Péter
Budapest – Három góllal, 10–7-re kapott ki a DVSE a Ferencváros vendégeként.

Az FTC otthonába látogatott a férfi vízilabda OB I. B csoportjának ötödik fordulójában szombaton délután a DVSE. Az összecsapást 10–7-re a fővárosiak nyerték meg.

Babay szerzett vezetést a vendégeknek, azonban hamar egyenlítettek a hazaiak, akik az első negyed végén már 3–1-re mentek. Kállay csökkentette az előnyt a második etap elején, de a korábban a Debrecenben pólózó Marnitz újra kétgólosra nyújtotta a különbséget. Süvesges 4–3-ra módosította az állást, végül 7–4-nél jött a nagyszünet.

A folytatásban is magabiztosan tartotta előnyét a Fradi, 9–6-nál következett az utolsó játékrész. Babay akcióból volt eredményes, majd Kolozsi állította be a 10–7-es végeredményt.

HBN


E.ON Férfi OB I. – Alapszakasz, B csoport, 5. forduló

FTC-PQS Waterpolo–DEBRECEN 10–7 (3–1, 4–3, 2–2, 1–1)

Budapest – Népliget, 300 néző. Vezette: Székely B., Berki A.

FTC: Vogel S. – Avramovic 1, Nyéki B. 1, Roach, Tóth M. 3, Jansik Sz., Cuk 1. Csere: Dőry F., Vogel S. B., Kolozsi M. 1, Irmes P., Marnitz G. 3, Pohl Z. Edző: Varga I. Zsolt.

DEBRECEN: Lévai M. – Müller M., Kállay M. 3, Kincses A., Süveges M. 2, Szőke Sz., Sergi M. B. Csere: Smitula G., Hoppál G., Kuncz T., Pataki G., Babay Á. 2, Halek M. Edző: Varga Tamás.

Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 10/3.

Gól – büntetőből: 2/1, ill. 1/0.

Kipontozódott: Roach Aidan, Jansik Szilárd, Pohl Zoltán, ill. – .

hirdetés