Vereséggel búcsúzott Biharnagybajom

Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Két mérkőzéssel indult a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportja. A 29. forduló nyitányán a biharnagybajomiak 2–0-s vezetés tudatában mehettek pihenőre, ám a folytatásban Biharkeresztes nem adta fel, és az összecsapás állását megfordítva gyűjtötte be a három pontot. Szoros találkozón Józsa egy góllal bizonyult jobbnak a pocsajiakkal szemben.

Biharnagybajom–Biharkeresztes 2–5 (2–0)

50 néző, vezette: Hajdú I. (Katona L., Fekete L.)

Biharnagybajom: Madar D. – Kapás D., Rigó P. (Takács J.), Nyíri J. (Nemes A.), Éles M., Nagy-Vaszil J., Sárközi L., Nemes G., Bene I., Gál P., Bak B. Edző: Bajnók Imre.

Biharkeresztes: –. Edző: Furka Tibor. Gól: Bak B. (2). Jók: Bak B., Madar D., Kapás D. (a mezőny legjobbja). Ifi: 13–0.

Bajnók Imre: – Korrekt játékvezetés mellett a jobban akaró csapat szerezte meg a győzelmet. Nagy reményekkel vettem át a szezon elején ezt a csapatot, így nem gondoltam volna, hogy egy fiatalokkal teletűzdelt gárda az utolsó helyen végez a bajnokságban. Köszönöm minden felnőtt és ifi játékosnak, akik végig szenvedték ezt az egy esztendőt. Köszönöm Zagyva Zoltán László, Hurka Róbert, Bécsák István, Dur Sándor és Földesi Ambrus támogatását! Sok sikert az együttesnek a továbbiaknak, remélem az utódom sikeresebb lesz itt. Úgy gondolom, tudásom legjavát adtam hozzá a biharnagybajomi labdarúgáshoz, ezért tiszta a lelkiismeretem. Sajnos sokan nem éltek a bizalmammal.

Furka Tibor: – Később nyilatkozik.


Józsa–Pocsaj 2–1 (1–1)

100 néző, vezette: Szűcs A. (Berettyán Z., Kövér F.)

Józsa: Kádár G. – Kiss R., Kocsis A., Ilocki Á., Komáromi I., Lőrincz A., Rostás A., Jóvér J., Csapó N., Szabó M., Nyerges D. Edző: Duró József.

Pocsaj: Makula I. – Sóvágó S. (Lakatos A.), Lakatos R., Szilágyi Cs., Székely Zs., Halász R., Máté F., Nyika J., Hajdu M., Kun I., Ócs S. Edző: Sóvágó Sándor. Gól: Lakatos R. Jók: Makula I., Halász R. Ifi: 6–3.

Duró József: – Később nyilatkozik.

Sóvágó Sándor: – Önismereti tréningnek tökéletesen megfelelt a mai mérkőzés. Mindenki képet kapott a saját képességeiről és tudásszintjéről. Edzés nélkül más eredményt nem lehet elérni, mint vereséget.

hirdetés