Vereséget szenvedett a Nyíregyházi FRK NB I-es férfi röplabdacsapata

A veretlen listavezető Dág otthonában 3:0-s vereséget szenvedett a második helyen álló, ám tartalékos Nyíregyházi FRK NB I-es férfi röplabdacsapata.

Rangadónak indult, végül magabiztos dági győzelem lett belőle. A férfi NB I-ben a három fordulót követően hibátlanul listavezető házigazda, a legutóbbi két meccsét győztesként abszolváló Nyíregyházi FRK-t látta vendégül, és a találkozót nagyban meghatározta, hogy a vendégek tartalékos összetételben utaztak a mérkőzésre.

A beugró juniorkorú játékosok ugyan tehetségesek, de sem támadásban, sem pedig fogadásban nem képesek még a tartósan jó teljesítményre, és ezt kihasználva a dágiak három simának mondható játszmában szerezték meg a győzelmet.

Az NYFRK ebben az összetételben többre nem volt képes, a csapat szombaton javíthat, amikor az ifjúsági válogatott vendége lesz Jászberényben.

Férfi NB I.
Dág–Nyíregyházi FRK
3:0 (16, 22, 19)
Dág, 100 néző, v.: Farkas L., Horváth M. NYFRK: Bugyi, Szilágyi B., Ádám A., Tolnai, Szabó A., Hubicska. Játékos-edző: Bugyi József.További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek