Verekedés lett az ordibálásból, a mentőt is ki kellett hívni

Akt.:
Verekedés lett az ordibálásból, a mentőt is ki kellett hívni
© Illusztráció: archív
Hajdúböszörmény – A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 58 éves N. Imre, a 47 éves N. Imréné és a 24 éves N. Attila ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 15-én 17 óra 50 perc körüli időben az egyik hajdúböszörményi családi ház elé odament N. Imréné, és egy korábbi sérelem miatt kiabálni kezdett az ott lakó férfival és 41 éves fiával.

Egy kis idő múlva odament a házhoz a 47 éves nő férje, N. Imre és fia, N. Attila, akik szintén ordítozni kezdtek az utcán, majd mindhárman megtámadták és bántalmazták a 63 éves sértettet és 41 éves fiát. A gyanú szerint N. Attila a földre rántotta a 41 éves férfit, akinek a kezét N. Imréné egy fakaróval megütötte.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a két sértetthez mentőt hívtak a sérüléseik ellátása érdekében, majd az adatgyűjtést és tanúkutatást követően a három garázdát elfogták, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a három helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki. A terheltek az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés