Véradással zárul a sajtófotó kiállítás Debrecenben

Képünk a kiállítás megnyitóján készült
Képünk a kiállítás megnyitóján készült - © Fotó: Matey István
Debrecen – Nosztalgia véradással búcsúzik debreceni állomásától a 33. Magyar Sajtófotó Kiállítás, melynek idei kísérőtárlata két vöröskeresztes dokumentumkép-sorozat.

Életmentő akcióval zárul július 5-én a Magyar Sajtófotó Kiállítás Debrecenben, a Kölcsey Központban: 14.00 és 18.00 óra között véradásra invitálják a látogatókat és minden segítő szándékú embert a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének munkatársai és a kiállítás szervezői.

A donorokat debreceni pároskolbásszal, sörrel és apró ajándékokkal lepik meg. Ajánlják nekik és kísérőiknek, hogy nézzék meg a búcsúzó tárlat remekműveit, köztük két minifotó-sorozatot, mellyel Pályi Zsófia fotóriporter a Magyar Vöröskereszt láthatatlan, mindennapi munkájába.

– Piros Éva –


Sajtófotókon a Vöröskereszt munkája
Debrecen – Ablakot nyit a Magyar Vöröskereszt láthatatlan munkájára a 33. Magyar Sajtófotó-kiállítás Pályi Zsófia fotóriporter képsorozataival.


A sajtófotók legjava
Debrecen – Megnyílt a 33. Magyar Sajtófotó Kiállítás a Kölcsey Központban pénteken Szigeti Tamás, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Fotóriporteri Szakosztályának titkára köszöntőjével.