Véradás a Nagyerdőn

Magyar Vöröskereszt.
Magyar Vöröskereszt. - © Illusztráció: Magyar Vöröskereszt.
Debrecen – A környék lakóit, a nagyerdei intézmények látogatóit és alkalmazottait várják véradásra hétfőn a Debreceni Csökkentlátók Otthonában a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének munkatársai.

Otthont ad a véradásnak is a Debreceni Csökkentlátók Otthona július 13-án 9 és 13 óra között. A Nagyerdei krt. 100 szám alatti otthonban – melynek bejárata a Nagyerdei Stadionra néz – az intézmény munkatársain kívül a Nagyerdőn lakókat, az itt működő kulturális, egészségügyi, szabadidős intézmények munkatársait, látogatóit és minden segítő szándékú embert várnak a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásszervezői.

Campus előtt adjatok

Mivel ebben az időszakban a szabadságolások miatt csökken a donorszám, ajánlják a nyaralóknak, turistáknak – hogy amennyiben alkalmas nekik – adjanak vért.

Az egyetemistákat és a fiatalokat is kérik, hogy az idei Campus Fesztivál előtt menjenek el vért adni. Az otthon bejárata éppen oda nyílik, ahol a Campus kapuja állni szokott.

Minden donor apró ajándékokat kap a szervezőktől és a munkatársaktól, akik kérik a jelentkezőket, bőségesen fogyasszanak folyadékot, és hozzák magukkal személyi irataikat és eredeti TAJ-kártyájukat.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –