Vér folyt Jézus domborművén

Hívők ezrei érkeznek egy argentin templomba, ahol csoda történt. Vér folyt Jézus domborművén.

Két turista vette észre, hogy vérzik Jézus arca az Utolsó vacsorát ábrázoló domborműn. Lefényképezték, és szóltak a templom plébánosának is a különös jelenségről.

Jorge Gandur atya elmondta, hogy a vér egy, a töviskoszorú által okozott sebből csordogált vékony csíkban Jézus arcán.

Nézze meg a képet ide kattintva!

Miután a két turista jelentette az esetet, mintát is vettek a vörös vérből. A vizsgálatok nem sokkal később kimutatták, emberi vért találtak. Miután a hír megjelent a helyi médiában, „Vér folyik Jézus arcán” címmel, hívők százai kezdtek áramlani a templomba, hogy saját szemükkel bizonyosodjanak meg a jelenségről. Annyira zsúfolt lett a templom környéke, hogy nem ritka, hogy órákig kell várnia a zarándokoknak, amíg bejutnak a templomba. A várakozás közben az emberek együtt énekelnek és imádkoznak.

A csodák többsége csak trükk

Gandur atya azonban óvatosságra int. „Ha eltűnik a vér, és nem fog újra vérezni a szobor, az akár azt is jelentheti, hogy csak egy rossz vicc az egész, és valaki csak összekente a szobrot. Ha folytatódik a vérszivárgás, akkor viszont tényleg csoda történt. Az atya azt is elmondta, hogy semmiféle csalást nem fog támogatni, és az idő és a bölcsesség fogja megmagyarázni, mi történt valójában a templomban.

A katolikus egyház foglalkozik az ehhez hasonló csodákkal, de a többségről kiderül, hogy csak emberi trükk, amivel pénzt vagy ismertséget szereznének az emberek.

– MON –