Helyi közélet

2014.12.13. 12:26

Évzáró a debreceni Hadházi Lászlóval

Debrecen - Önálló esttel jelentkezik a Dumaszínház népszerű humoristája december 29-én a Lovardában.

Debrecen - Önálló esttel jelentkezik a Dumaszínház népszerű humoristája december 29-én a Lovardában.

Az elmúlt hónapban Kiss Ádám szórakoztatta első önálló estjén a közönséget interaktív utazási műsorával, meg is jegyezte a fellépés elején, hogy milyen sokan kíváncsiak rá, sőt arra is utalt a fiatal humorista, hogy Debrecen az egyik legkedvesebb helyszíne a társulatnak, ahol mindig élmény a poénkodás. A Dumaszínház rajongói pedig arra is emlékezhetnek, hogy Kőhalmi Zoltán is tartott már nagy sikerű önálló műsort a Kassai úti rendezvényközpontban, melyben kártyanaptár-gyűjteményét is bemutatta a közönségnek.

Hadházi Lászlót a debreceni közönség különösen jól ismeri, hiszen a cívisvárosban járt iskolába, itt is lakik, vagyis ez tényleg egy igazi hazai fellépés lesz a humorista számára. A nevettető népszerűségét jól mutatja, hogy az önálló estre már a belépőjegyek jelentős része elkelt, úgyhogy aki szeretne ott lenni az év utolsó debreceni dumaszínházas eseményén, annak nem szabad tovább habozni, hiszen a helyszínen az előadás idején már nem lesz jegyértékesítés.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában