Debrecen hírei

2018.06.17. 10:09

Mozgalmasan kezdődött a tűzoltók és a rendőrök hétvégéje

Hajdú-Bihar - Gólyát mentettek, hulladékot oltottak a tűzoltók, a rendőrök pedig balesetnél intézkedtek és többeket elő is állítottak. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Gólyát mentettek, hulladékot oltottak a tűzoltók, a rendőrök pedig balesetnél intézkedtek és többeket elő is állítottak. Ügyeleti hírek.

Kisgólyát mentettek a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók szombat reggel. A gólya kiesett a Nádudvari utcán található fészekből és megsérült. A tűzoltók a sérült madarat egy állatorvosnak átadták.

Egy gázpalack miatt riasztották az egyeki önkormányzati tűzoltókat szombaton kora délután. Tiszacsegén, a Lehel utcában egy gázpalack az elzáró szerepnél eresztett. A tűzoltók az épületből kivitték a palackot a ház udvarára és ott egy vízsugár fedezete mellett a gázt kiengedték.

Késő este a debreceni Jerikó utcában egy társasház földszintjén a szemétledobónál hulladék kapott lángra. A megyeszékhely tűzoltói egy vízsugárral oltották el a tüzet, amely másra nem terjedt át.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!