Vegyen eggyel többet és segítsen!

Vegyen eggyel többet és segítsen!
© Fotó: Magyar Vöröskereszt
Hajdú-Bihar – Tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, karácsonyi ajándékokat, édességeket gyűjt a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete pénteken és szombaton az egyik élelmiszerüzlet-lánc (a Reál) üzleteinek többségében.

A karácsony akkor teljes, ha mindenkié. Tegyen érte, vegyen eggyel többet, s adja azoknak, akik a mindennapi megélhetésért küzdenek” – ezzel a felhívással tart karácsonyi adománygyűjtést a hétvégén a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete az egyik ismert üzletlánccal összefogva.

December 4-én 10.00-től 18.00 óráig és december 5-én 8.00-12.00 óra között a megye Reál üzleteinek a többségében vöröskeresztes pontokon tartós élelmiszert (konzervet, étolajat, cukrot, csokoládét, tartós tejet, tésztát, szaloncukrot), tisztító- és tisztálkodási szereket gyűjtenek a karitatív szervezet önkéntesei és munkatársai.

Az adományokból nélkülöző nagycsaládoknak, kisnyugdíjasoknak, egyedülálló, beteg embereknek karácsonyi segélycsomagokat ad a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete.

– Piros Éva –