átalakulás

2020.04.23. 09:45

Tizenkét kilót fogyott Sass Dani

Instagram-posztjával követőit akarta motiválni.

Fotó: Napló-archív

Sass Dani saját átalakulásáról tett ki képet Instagram oldalára, ahol megmutatta, hogyan változott meg a teste. – A bal oldali kép (január 1.) láttán úgy döntöttem, hogy a jobb oldali képre vágyom. A szilvesztert Londonban töltöttük, ahol tisztán emlékszem a pillanatra, amikor a buliba menet elhittem, hogy a mosásban mentek össze az ingeim, és ezért áll undorítóan rajtam mindegyik. Nagyon nem tetszett, amit láttam. Szóval most a jobb oldali kép van, 12 kilo­grammal könnyebben – írta posztjához a hajdúszoboszlói származású gasztroblogger.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sass Dani (@sassdani) által megosztott bejegyzés,

– Nagyon sok embertől hallottam mostanában, hogy az otthontartózkodás miatt eltunyultak. Azon kezdtem el gondolkodni, amikor nekem kellett valami külső motiváció a mozgáshoz, nagyon sokat számított az, hogy láttam olyan átalakulásokat, amik alapján úgy véltem, nem létezik, hogy nekem ne jönne össze. Viszonylag nagy bátorság kellett, hogy a testem ilyen formában megmutassam, de a posztom óta 300-400 ember írt, hogy tök menőnek tartják, és pont jókor jött a motiváció, hiszen azzal, hogy az otthonunkba kényszerülünk, hajlamosak vagyunk a testünkkel kevesebbet foglalkozni – mondta el a Napló érdeklődésére.

Az idesüss műsorvezetője rendszeresen fut, és az étkezésre is jobban odafigyel, hiszen nem a fogyás, hanem a kitűzött cél megtartása a nehéz. – Kétnaponta 10 kilométereket futok, természetesen szájmaszkban, illetve itthon is minden nap végzek valamilyen mozgást. Próbálok rendszeresen, napi többször kevesebbet enni – fűzte hozzá Sass Dani.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában