Helyi közélet

2014.04.01. 17:51

Meglepetés a tojásban

Debrecen - Olvasónk alkoholos csokitojásra hívja fel a szülők figyelmét.

Debrecen - Olvasónk alkoholos csokitojásra hívja fel a szülők figyelmét.

Húsvét közeledtével rogyásig vannak a boltok polcai csokitojásokkal. Nem mindegy azonban, hogy melyiket választjuk közülük. „…nem olvastam el a csomagoláson lévő összetevőket és kiderült, hogy alkoholtartalmú krém van a csokitojás belsejében. Felháborítónak tartom, hogy a sok tilalom ellenére a 18 éven aluliak érdekeit figyelmen kívül hagyva kerülhet a boltok polcaira ilyesmi” – pont erre hívta fel figyelmünket Ágnes nevű olvasónk, aki a Hajdú Online „Küldjön hírt!” rovatán keresztül juttatta el észrevételeit szerkesztőségünknek.

„Ilyenkor nincs szigor? Egy három évesnek lehet nem ízlik, de a 7-8 évesek már biztos jobban rajonganak érte, na és ezeket minden kiskorú megveheti…” – rótta fel a szigor hiányát, mellékelve egy fotót is, amit a kellemetlen meglepetést rejtő csokitojás csomagolásáról készített.

Olvasónkkal együtt mi is kíváncsiak voltunk, vajon tényleg nincs szabály ezeknek az alkoholtartalmú édességeknek az értékesítésére?

A válasz kiderül a Napló szerdai számából, vagy a naplo.hu-ról.

HBN-FÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában