Végiglopta Pacot, de sikerült elfogni

Végiglopta Pacot, de sikerült elfogni
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni nyomozók elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több Debrecen-Pacon található ingatlanból tulajdonított el szerszámokat, használati tárgyakat.

Egy nő tett telefonon bejelentést 2015. április 13-án 15 óra körüli időben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecen-Pacon, a Vadaskert utcán található ingatlanjáról ismeretlen ellopta motoros fűrészét. A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, majd a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Sz. Andrást. A helyi férfit a nyomozók összehangolt akció keretében 2015. április 14-én 13 óra körüli időben debreceni otthonában elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi megalapozottan gyanúsítható további hét Debrecen-Pac település részen történt lopás vétség elkövetésével.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés