Végig motiváltak voltak

Végig motiváltak voltak
© Fotó: HBN
Debrecen – Ludánszki és Kulcsár góljaival a DVSC-TEVA idegenben is legyőzte az MTK-t és készülhet a Ligakupa döntőjére.

Kétgólos, 3–1-es előnnyel utazhatott az MTK-hoz a DVSC a Ligakupa elődöntőjének visszavágójára , és a vendégek a kék-fehérek ideiglenes otthonául szolgáló Illovszky-stadionban is nyerni tudtak.

A nyugodt mederben csordogáló mérkőzés első félideje még nem hozott sok említésre méltó pillanatot, ám a szünet után eldőlt a továbbjutás kérdése. Szűk tíz perccel a vége előtt előbb Ludánszki Bence, majd a hajrában Kulcsár Tamás is betalált Hegedüs hálójába.

Előre kellett mennie

– Úgy vágtunk neki a meccsnek, hogy előnyünk birtokában biztonságos védekezésből igyekszünk gyors támadásokat vezetni a fővárosiak ellen – nyilatkozta portálunk Ludánszki. Egységes volt a csapat és nekem sem ment rosszul a futball, legalábbis erről biztosított a szakmai stáb a lefújás után – mondta a labdarúgó, aki emellett azt is elárulta, az edzők külön kérték a két belső középpályást, hogy támadások esetén egyikőjük mindig érjen fel az ellenfél kapuja elé.

Most már nyerni akarnak

– Mindvégig motiváltak voltunk, akartuk a sikert, hiszen egy kupadöntőbe mindig nagy dolog bekerülni. Ráadásul a hírek szerint lehet, hogy hazai közönség előtt vívhatjuk meg a finálét, mondanom sem kell, nagyszerű lenne a saját stadionunkban megnyerni a Ligakupát – tekintett előre Ludánszki Bence a keddi, 2–0-s Loki-sikert követően.

HBN-TN


Vélhetően Debrecenben

Bár még hivatalos döntés nem született az ügyben, nagy valószínűséggel a debreceni Nagyerdei Stadion ad otthont az idei – és egyelőre utolsó – Ligakupa-döntőnek. Jelenleg csupán annyi biztos, hogy a trófea sorsa egy mérkőzésen dől el, amelynek időpontja június 3., szerda. Amint papíron is biztossá válik, hogy a Loki-arénában lesz a finálé, természetesen beszámolunk róla.