Véget értek a tunéziai „dallamok” a Hallban

Samia Ilhem Ammar, a Tunéziai Köztársaság magyarországi nagykövete és Széles Diána alpolgármester.
Samia Ilhem Ammar, a Tunéziai Köztársaság magyarországi nagykövete és Széles Diána alpolgármester. - © Fotó: Matey István
Debrecen – A több mint száz kiállítót felvonultató XXVII. Debreceni Utazási Vásár és Autókiállítás ebben az évben is nagy sikernek örvendett.

A három napos rendezvényre, a tavalyihoz hasonlóan közel tizenötezren látogattak ki. A szervezők értékelése szerint a tavalyi nézőszám-rekord megdöntésének a vasárnapi hűvösebb időjárás szabott csak gátat.

Az utazási vásár és az autókiállítás együttes megrendezése a kiállítók visszajelzése alapján idén is egyértelműen sikeresnek mondható – mondta el dr. Dajnoki Krisztina vásármenedzser érdeklődésünkre. A vásár díszvendége ebben az évben Tunézia volt, a látogatók szavazata alapján standjuk elnyerte a legszebb standnak járó közönségdíjat is. Képviselőik rendkívül pozitívan értékelték a rendezvényt, reményeik szerint jövőre is visszatérnek a cívisvárosba.

Több kiállító is kiemelte, hogy eredményes napokat zártak, hisz a látogatók valóban utazni, nem csak nézelődni akartak, nyitottan fogadták az irodák ajánlatait. Ugyanerről számoltak be az autókiállítás szervezői is, volt olyan kiállító, aki a helyszínen is értékesített – tájékoztattak a szervezők.

HBN


Még tovább nőtt az érdeklődés belföldi szálláshelyeink iránt

Minden igényt kielégítő utazásiajánlat-mustra zajlik három napon át a Nagyerdei Stadionban található Hallban.