Véget ért az újvárosi kupakaland

Akt.:
Véget ért az újvárosi kupakaland
© Fotó: HBN
Balmazújváros – Fekete Ádám szerint nem védekeztek megfelelően a Sopron pontrúgásainál – ez sokba került nekik.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a soproniak ellen szezonbeli első vereségét szenvedte el saját stadionjában kedden. A két gárda a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért csatázott egymással, végül a vendégek maradtak állva a sorozatban 3–2-es sikerüknek köszönhetően, míg az Újvárosnak a harmadik forduló jelentette a végállomást.

Sajnálják a búcsút

– A győzelem reményében léptünk pályára a kupameccsen, tovább akartunk jutni a következő fordulóba. A korán bekapott gól ellenére úgy érzem, nem kezdtük rosszul az összecsapást, mindenki becsülettel, valamint nagy akarattal tette a saját dolgát. Sajnos az ellenfél pontrúgásainál nem védekeztünk megfelelően, figyelmetlenek voltunk, ezzel magyarázható a vereségünk. Mindenképpen javítanunk kell a hétvégi bajnoki előtt ezt a hibát, amely egyébként eddig nem volt jellemző ránk. Nagyon bántja a csapatot, hogy a lelkes szurkolóinknak nem tudtunk örömet szerezni – nyilatkozta a Hajdú–bihari Naplónak a lefújás után Fekete Ádám.

A harmadik soproni találatot megelőzően a publikum szabálytalanságot látott, erről a szituációról is véleményt formált a csatár. – Test a test elleni párharc alakult ki, amiből mi jöttünk ki vesztesen, és ezt követően alakult ki a gólhelyzet. Úgy gondolom, kaphattunk volna szabadrúgást, ám a bíró döntését kénytelenek vagyunk tudomásul venni – fogalmazott a 27 esztendős labdarúgó.

Fekete eddig a pontvadászatban kevesebb játéklehetőséget kapott Feczkó Tamástól, de az MK–ban két találattal tette le a névjegyét, előbb a Mátészalka, majd a Sopron hátsó alakzatát mattolta.

– Egy sajnálatos sérülés hátráltatott az elmúlt hetekben. Valóban nem sok időm volt a bizonyításra a bajnokságban, de ennek az a magyarázata, hogy a szakmai stáb folyamatosan szeretne a csapatba építeni, amire eleddig jó alkalom nyílt a kupában – zárta mondandóját az újvárosiak ötöse, aki a nyáron a Szigetszentmiklós együttesétől igazolt Balmazújvárosba.

A hajdúságiaknak sok idejük nincs a búslakodásra, ugyanis szombaton kőkemény bajnoki vár Kiss Lászlóékra a listavezető Gyirmót otthonában.

HBN–BÁ
hirdetés