Horoszkóp rovat

2018.03.06. 07:34

Napi horoszkóp – 2018. március 6.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lép. Valaki bele akar szólni a magánéletébe, de ez most önnek különösen rosszul esik. Ne hagyja, és adja is egyértelműen a tudtára az illetőnek! Ellenkező esetben azt hiheti, hogy a jó tanácsaival a segítségére van önnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szüksége lehet a találékonyságára a mai napon. A munkahelyi változások miatt az ön helyzetét is veszélyben lévőnek érezheti. Habár ez nincs egészen így, nem árthat, ha bebiztosítja magát. Például úgy, hogy őszintén beszél a főnökével, vagy mellékállások után néz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold már a Skorpió jegyében áll, ez konfliktust hozhat a kapcsolataiba. Jó lenne, ha nem várná el a maximumot másoktól, és önmagával szemben sem támasztana túlzó elvárásokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Talán nem is bírja tovább, és alaposan beolvas neki. Ezzel azonban olyan ellenszenvet vet el kettejük között, ami megnehezíti a további együttműködést. Inkább ne szóljon, ha nem akarja, hogy fájjon a feje!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy vita fültanúja lehet akarva-akaratlan, aminek következtében olyan dolgokat tudhat meg, amik felzaklatják. Mielőtt utána járna, és mással is megosztaná ezeket a titkokat, jól gondolja meg, hogy kit is avat be!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valamilyen évfordulóra készülhet, ne feledkezzen el róla! Talán a kedvesével való megismerkedés, vagy más családi esemény az, amire emlékeznie kell. És egy kisebb ajándékkal sem ártana készülnie a dologra.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Be kellene fejeznie egy határidős munkát. Ön az utóbbi időben szereti eltologatni a dolgokat, de ha ma is így tesz, akkor könnyen elveszítheti a megbízást. Pedig a pénzre is szüksége lenne. Ne halogassa, és ne keressen újabb kifogásokat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold az ön jegyében van. Anyagi helyzetében állhat be változás, de szerencsére pozitív értelemben. Lehet, hogy ez csak annyit jelent, hogy ezentúl gond nélkül ki tudja egyenlíteni a számláit, vagy véget ért egy hosszú lejáratú kölcsöne. Azért egy kicsit ünnepelhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valami történik önnel, aminek néhány éve, vagy néhány hónapja még örült volna. Ma azonban csak zavarja, és nem tudja, mit tegyen. Legjobb, ha hagyja magát sodortatni az eseményekkel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valamit sikerült tisztáznia, akár a főnökével, akár csak saját magában. Most, hogy másképp látja a helyzetet, egyszerre jobb is a hangulata. Hirtelen ötlettől vezérelve ma megoldásokat találhat olyan gondokra is, amelyeket eddig képtelen volt átlátni, megoldani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma biztosan nehéz munkanapra számíthat, szinte reggeltől estig ki sem lát a hajtásból, folyton sürgős teendők üldözik. Legalább az otthonából próbálja meg kizárni a munkát. Kapcsolja ki a telefont, mihelyt hazaért!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon sok terhet vállalt magára a mai napra, nem biztos, hogy minden feladatával maradéktalanul tud végezni majd. Ráadásul a kommunikációs eszközök is, mintha megbolondultak volna ön körül, és a közlekedés sem zavartalan…


[related-post post_id="3773598"]

[related-post post_id="3773501"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!