Vegasban megmondták, milyen lesz a tévézés jövője

Akt.:
Új élmények a televíziókészülék segítségével
Új élmények a televíziókészülék segítségével
Las Vegas – Játék- és streamingszolgáltatásokkal is erősítik a 2016-ban debütáló Philips tévéket.

A Philips tévéket gyártó TP Vision az idei Las Vegas-i szórakoztató-elektro­nikai kiállítására, a CES-re fontos bejelentéssel készült. A vállalat nyilvánosságra hozta, hogy partnerségre lép több játék- és streaming szolgáltatóval, így többek között az Amazon, Gamefly, TransGaming’s GameTree TV Gold, Chillingo és Gameloft vállalkozásokkal.

Az új együttműködések révén a TP Vision jelentősen bővíti és kiterjeszti a streaming és játék kínálatát a Philips okostelevíziókon, illetve androi­dos készülékeken.

A megállapodások alapján 2016 első negyedévében a Philips androidos tévék kiegészülnek az Amazon Instant Video elnevezésű szolgáltatással, amely Full HD streaminget tesz lehetővé a készülékeken. A speciális Philips 4K tévéken pedig a 4K UHD streaming válik elérhetővé. Ezeket a modelleket hamarosan bemutatja a TP Vision.

Játékok mindenek felett

A többmagos beépített chipek­kel a Philips androidos tévék zavartalan, megszakításmentes játékélményt nyújtanak a felhasználóknak anélkül, hogy azoknak szükségük lenne külön játékkonzolra. A Google Play Store és a Philips App Gallery ugyanakkor a programok széles választékát kínálja az embereknek, akik távirányítóval, valamint a tévéhez csatlakoztatott négy Bluetooth-os kontrollerrel is irányíthatják az androidos tévékre letöltött játékokat.

Az új együttműködések révén 2016 első negyedévében a 2014-ben, a 2015-ben, illetve a 2016-ban gyártott androidos Philips televíziók számára is elérhetővé válnak az olyan népszerű játékok, mint a Grid Racing, a Batman, a Lego, a MotoGP vagy a Dirt a Gameflytól; az Asphalt 8: Airborne és a GT Racing 2 a Gamelofttól, illetve a Feed me Oil 2 a Chillingotól.

Emellett a Philips okostévés platformja a jövőben az előfizetéses játékszolgáltatást, a Gametree TV Gold-ot fogja biztosítani. Ennek keretében a TransGaming olyan népszerű játékai lesznek elérhetőek, mint a Rummikub®, Tetris vagy a WPT.

Az Ambilight egyedülálló élményt kínál a játékosoknak.

Az Ambilight technológiának és a szuper dinamikus játékmódnak köszönhetően a Philips televíziók különleges élményt kínálnak a felhasználóknak. Az Ambilight a készülék köré fénykört varázsol, amelynek váltakozó színei pontosan lekövetik és kivetítik a tévé mögötti falra mindazt, ami a képernyőn látható. A technológia továbbfejlesztése a tavaly bemutatott AmbiLux, amely messze túllép a képernyő szabta határokon. A fejlesztők kilenc kisméretű projektort helyeztek el az ezzel a megoldással felszerelt tévék hátoldalára. Ezeknek köszönhetően az Ambilight rendszer képes most már képeket is kivetíteni a televízió mögötti falra a mozgás érzékeltetésével, tiszta, élénk színek és megfelelő kontraszthatást kíséretében.

ÉKN


Androidos élményekkel

Az 5000-es Full HD sorozatba tartozó Philips készülékekben a TP Vision tovább fokozta a kép- és hangminőséget, illetve tökéletesítette az androidos tévézés élményét. Ezek a tévék designban is megújultak. Keskeny, alumínium előlappal és tartólábakkal is kaphatóak lesznek. Az első negyedévtől elérhető 5000-es modellek közt megtalálható a 24 colos, multifunkciós, kiváló minőségű hangszóróval rendelkező 5211-es készülék.
hirdetés