Védővel erősített a DVSC-TEVA

A horvát származású, de már Németországban született védő, Dajan Simac a mai napon aláírta három évre szóló szerződését a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával.

A 28 éves játékos az FC Kaiserslautern gárdájában nevelkedett. Végigjárta a szamárlétrát: szerepelt a junior együttesben, majd a tartalékban és egy-két barátságos meccsen az első csapatban is. Legutóbb Frankfurtban rúgta a bőrt. Belső és jobb oldali védőként is szerepeltethető. A labdarúgó ma délben már el is utazott a Lokival Balmazújvárosba, ahol a csapat szombatig edzőtáborozik majd.

 
Dr. Bartha Csaba sportigazgató:
- Dajan Simac a próbajátékon bebizonyította, hogy nagyon képzett, rutinos labdarúgó. A mai napon hároméves szerződést kötöttünk a védővel, mivel a szakmai stáb úgy ítélte meg, hogy hasznos tagja lehet a csapatnak. Bízunk benne, hogy valóban segíteni tud céljaink elérésében.
 
Dajan Simac:
- Frankfurtban nem kaptam annyi játéklehetőséget, amennyit szerettem volna, ezért úgy döntöttem, kipróbálom magam légiósként. A Debrecen csapatában futballozni vonzó lehetőség volt, hiszen pályára léphetek a Bajnokok Ligájában és magyar bajnoki címet is szerezhetek, ha úgy alakul. Meg kell majd harcolnom a helyemért. Mindenki a kezdőcsapatban akar szerepelni, természetesen nekem is ez a célom, de azt már látom, hogy képzett védői vannak a Lokinak, szóval komoly rivalizálásra számítok. Számomra igazi kihívás lesz Debrecenben játszani.”További hírek a haon-sportoldal kategóriából