Vécébe dugta a lopott dolgokat, de nem örülhetett nekik sokáig

Vécébe dugta a lopott dolgokat, de nem örülhetett nekik sokáig
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök lefogták azt a fiatalkorú fiút, aki megalapozott gyanú szerint használati tárgyakat és műszaki cikkeket lopott el egy gyülekezeti házból.

Egy férfi 2015. december 15-én 14 óra 5 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Hajdúhadházon, a Nap utcán betörtek egy gyülekezeti házba. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a ház ajtaját felfeszítették és onnan elvittek egy mikrofont, egy gitárerősítőt, 50 darab kávéspoharat, evőeszközöket, tálakat, valamint gyerekjátékokat.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 17 éves fiút. A fiatalkorúnál tartott házkutatás alkalmával a rendőrök a kerti wc-ben megtalálták az eltulajdonított mikrofont, míg a konyhában a kávéscsészéket, konyhai eszközöket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a sértett részére.

A helyi lakos ellen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –