Vb-2018 – Ronaldo megdöntötte Puskás Ferenc Európa-rekordját

Akt.:
Vb-2018 – Ronaldo megdöntötte Puskás Ferenc Európa-rekordját
© Forrás: puskas.com
Budapest/Moszkva – Cristiano Ronaldo betalált a marokkóiak elleni csoportmérkőzésen az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, ezzel megdöntötte Puskás Ferenc Európa-rekordját.

A Real Madrid portugál támadója a 4. percben volt eredményes a moszkvai találkozón, így immár 85 válogatottbeli gólnál jár.

Ronaldo a spanyolok elleni első mérkőzésen háromszor is eredményes volt, akkor érte be az addigi csúcstartó, 84 gólos Puskást.

– MTI –


Cristiano Ronaldo megállíthatatlannak tűnik
Moszkva - A világbajnokság alatt is beszédtéma Ronaldo esetleges klubváltása. A Spanyolországnak lőtt pénteki mesterhármasa után ismét Cristiano Ronaldo szerepel a címlapokon: az olasz Libero legfrissebb értesülései szerint a portugál világklasszis készen áll, hogy a világbajnokság után visszatér...

Moszkva - A kolumbiaiak feletti keddi 2-1-es sikerrel a japán az első ázsiai válogatott, amely labdarúgó-világbajnokságon dél-amerikai csapatot legyőzött. Előzőleg 15 vereség és három döntetlen volt az ázsiai mérleg. A nemzetközi szövetség (FIFA) összesítése alapján a lengyeleket ugyancsak 2-1...