Vb-2018 – Maradona elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott

Akt.:
Diego Maradona
Diego Maradona - © Fotó: AFP/ Juan Mabromata
Moszkva – Diego Maradona, az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért, amiért a lelátón dohányzott az oroszországi világbajnokság szombati Izland-Argentína csoportmérkőzésén.

Maradona a díszpáholyban szivarozott, az erről készült képek pedig néhány óra alatt bejárták a világhálót.

A világbajnok futballista a közösségi oldalán úgy fogalmazott: nehéz és feszültséggel teli nap volt a szombati az argentinok számára, hiszen délután mutatkoztak be a tornán. Csapatuk végül csupán 1-1-es döntetlent játszott, részben Lionel Messi kihagyott büntetője miatt.

Mindannyian másként éljük át ezeket a dolgokat. Őszintén szólva, nem tudtam, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban. Elnézést kérek mindenkitől, a szervezőktől is”

– írta Maradona, majd felszólította honfitársait, hogy jobban szurkoljanak a válogatottak, mint valaha.

Az argentinok legközelebb csütörtökön lépnek pályára, amikor Horvátországgal találkoznak Nyizsnyij Novgorodban.

– MTI –


Achilles, a jósmacska
Moszkva - Legkevesebb tizenegy, vagyis egy focicsapatnyi állatot "alkalmaznak" a labdarúgó-világbajnokság alatt a mérkőzések eredményének megjósolására Oroszországban - közölte pénteken az Interfax hírügynökség. A legismertebb a seregletből talán Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket, fehér m...

Oroszország - Az oroszok újra bebizonyították, hogy náluk a legbizarrabb dolgok is teljesen normálisnak számítanak. A világbajnokság nyitó mérkőzését 5-0-ra nyerte Oroszország Szaúd-Arábia ellen, amit rendesen meg is ünnepeltek a szurkolók. Azonban a nyitott dzsipben ülő, integető és vuvuzelázó m...