Vb-2018: eredménykényszerben az ausztrál csapat

Cahillék elbukták az első meccset, most pontot kell szerezniük
Cahillék elbukták az első meccset, most pontot kell szerezniük - © Fotó: AFP
Szamara – A C csoport második körében Dánia Ausztráliával csap össze, a találkozót 14 órától rendezik a szamarai stadionban.

Mint ismert, az északiaknak 3 pontjuk van, hiszen az előző fordulóban legyőzték Perut, az ausztráloknak azonban mindenképpen javítaniuk kellene a franciáktól elszenvedett 2–1-es vereség után.

Az olaszok visszavonult világbajnoka, Andrea Pirlo nyilatkozott a „kengurukról” a foxsport.com.au portálnak.

„Emlékszem a 2006-os vb-meccsünkre, nagyon nehéz volt ellenük játszani” – mondta Pirlo.

A korábbi klasszis megállapította, hogy Aaron Mooy az egyik legkiválóbb az ausztrál válogatottban. „Láttam őt a Premier League-ben. Nagyon jó játékos, Ausztrália egyik legjobbja, és biztos vagyok benne, hogy ő lesz az egyik legfontosabb játékos a csapatban a vébén, Tim Cahill mellett” – fogalmazta meg véleményét Pirlo.

ÉKN


Kazany - A spanyol válogatott 1-0-ra legyőzte az iráni együttest szerdán a B csoport második fordulójának kazanyi mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Eredmény: B csoport, 2. forduló: Spanyolország-Irán 1-0 (0-0) Kazany, Kazany Aréna, 42 718 néző, v.: Andrés Cunha (uruguayi...

Luís Suárez eldöntötte
Rosztov - A Szaúd-Arábia felett aratott 1-0-s sikerrel Uruguay, valamint a kedden Egyiptomot legyőző házigazda Oroszország is biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport küzdelmeinek második fordulóját követően. A szerdai találkozó a torna eddigi egyik leggye...