Vb-2018: Cavaniékat kellene valahogy megállítaniuk

Az egyiptomiak majdnem semlegesítették az uruk támadásait
Az egyiptomiak majdnem semlegesítették az uruk támadásait - © Fotó: AFP / Jorge Guerrero
Rosztov-na-Donu - Nem nagyon irigyelheti senki a szaúdi védelmet, ha a szerdán 17 órakor kezdődő Uruguay–Szaúd-Arábia világbajnoki csoportmérkőzésre gondolunk, ugyanis a Rosztov-na-Donuban rendezendő összecsapáson az Edinson Cavani–Luis Suárez kettőssel kell felvenniük a harcot.

Az A csoport második fordulójában összecsapó felek közül természetesen Uruguay az esélyesebb, a PSG és a Barcelona csatára életveszélyes a kapu előtt. Ráadásul az arab együttesnek az első körben az orosz támadógépezet megállítása is nagy falatnak bizonyult, a „Szbornaja” 5–0-ra verte ellenfelét.

Azonban az uruk csatársora sem mindig ellenállhatatlan, ezt bizonyította az első fordulóban Egyiptom válogatottja is. Edinson Cavaniék csak egy kínkeserves, egygólos sikerre voltak képesek a Szalahot nélkülöző egyiptomiak ellen.

ÉKN


Fotó: AFP / Ian Kington
Moszkva - A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) "rendkívül elégedett a bíráskodás színvonalával és a videobírós rendszer (VAR) sikeres alkalmazásával". A FIFA médiaoldalán olvasható állásfoglalás kitér arra is, hogy a videobíráskodást a futballtársadalom "összességében pozitívan fogadta és elis...

Moszkva - Egyiptomot legyőzve az orosz válogatott, a szbornaja az ország legújabb kori történelmének legjobb eredményét érte el labdarúgó-világbajnokságon, mert hat pontjának és kiváló gólkülönbségének köszönhetően szinte biztosan továbbjut a csoportból - írta szerdán az idei torna házigazdájának on...