Vb-2018 – Achilles macska szerint Nigéria legyőzi Argentínát

Akt.:
A vébé alatt még egyszer sem tévedett
A vébé alatt még egyszer sem tévedett - © Fotó: AFP / Olga Maltsev
Moszkva – Nigéria meg fogja verni Argentínát a kedd esti szentpétervári mérkőzésen – jósolta Achilles, az Ermitázs “látnok” macskája.

A süket kandúr, amely a világbajnokság alatt még egyszer sem tévedett, ezúttal a nigériai zászló mellett álló tálból kezdett el falatozni, búcsút vetítve előre Lionel Messi csapatának, amely kizárólag győzelemmel juthat tovább.

A híres múzeum házi orákuluma megjövendölte, hogy a nyitómérkőzésen az oroszok legyőzik a szaúdiakat (5-0), mint ahogy az összes eddigi szentpétervári mérkőzés eredményét is: Oroszország a macska jóslatának megfelelően felülmúlta Egyiptomot (3-1), Irán Marokkót (2-1), Brazília pedig Costa Ricát (2-0).

Az argentinok ugyancsak egy ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel a negyedik helyen állnak a D csoportban Izland mögött. Nigériának három, a már továbbjutott Horvátországnak pedig hat pontja van.

A Nigéria-Argentína mérkőzés közép-európai idő szerint 20 órakor kezdődik Oroszország “északi fővárosában”.

– MTI –


Moszkva - Ismét Oroszország válogatottjának győzelmét jósolta meg kedden Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket macskája. A macska a világhírű művészeti gyűjteménynek otthont adó Téli Palota 116-os (a Fekete-tenger északi partvidékének kultúráját bemutató termében) az egyiptomi és az orosz zás...

Moszkva - A brazil labdarúgó-válogatott győzelmét jövendölte a Costa Rica elleni világbajnoki csoportmérkőzésre Achilles, az Ermitázs kandúrja - jelentette pénteken a TASZSZ orosz hírügynökség. A süket macska úgy döntött, hogy a brazil zászló mellett álló tálból eszik először. Igaz, csak második ...