Vb-2018: a matractól sérült volna meg Marcelo?

Nagy volt a riadalom, de Marcelo már jól van
Nagy volt a riadalom, de Marcelo már jól van - © Fotó: AFP / Alexander Nemenov
Oroszország – Egészen meghökkentő nyilatkozatot tett a brazil labdarúgó-válogatott orvosa, miután szerdán, a szerbek elleni csoportmérkőzés tizedik percében sérülés miatt le kellett cserélni Marcelót.

A találkozó után a brazil szövetség arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy Marcelo egy megindulásnál görcsöt érzett a gerincében, ám gyógyszereket kapott, s már jobban van. A játékos Insta­gramon megerősítette, hogy nem súlyos a sérülés.

– Köszönöm az összes üzenetet! Hála Istennek, nincs nagy bajom. Hamarosan visszatérek. Boldog vagyok, hogy nyertünk! – írta megkönnyebbülten Marcelo.

A brazil ikonnal kapcsolatban megszólalt viszont Rodrigo Lasmar, a válogatott csapatorvosa is, aki szerint egy ágymatrac lehet a „bűnös”.

Elképzelhető, hogy Marcelo sérüléséért az az ágymatrac a felelős, amelyen aludt, amikor Moszkvában megszálltunk.”

ÉKN


Szaranszk - Tunézia a szünet után fordított, és 2-1-re legyőzte Panamát az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának 3., utolsó fordulójában csütörtökön, a két együttes már korábban elveszítette esélyét a továbbjutásra. Eredmény: G csoport, 3. forduló: Tunézia-Panama 2-1 (0-1) Sza...

Szamara - Kolumbia végzett az első helyen a H csoportban az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a 3., utolsó fordulóban csütörtökön 1-0-ra legyőzte Szenegált, amely végül a fair play-pontok összevetésével csúszott a harmadik helyre, s esett ki. A vb-k történetében először rangsoroltak...