VB- Nem véletlenek a potyagólok

VB- Nem véletlenek a potyagólok
Nem véletlenül vannak potyagólok a labdarúgó világbajnokságon- vallja Rezes László, a Loki 22 éves játékosa. Bár örül, hogy legalább már láthatunk egyáltalán gólokat.

“Mi is olyan labdával edzünk itthon, Debrecenben, mint amivel a VB-n játszanak. A lövések, a hosszú keresztlabdák sokszor elszállnak miatta”- erősítette meg a középpályás a panaszokat, amik eddig a labdára érkeztek. Bár nem csak ezen múlik a siker véleménye szerint. Az is nagyon fontos, hogy mennyire van összhangban a csapat.

Legutóbb az Argentín- Mexikó meccsen volt más a bíró és a videóbíró ítélete. Előbbi megadta az argentín lesgólt, ez azonban a televízió előtt ülők kedélyeit jócskán felborzolta. Rezes szerint nincs szükség az elektronikus segítségre egy mérkőzésen. “Vannak problémák, de régen is jó volt így, nem kell változtatni.”

A középpályás fiú egyébként éppen az argentínoknak szurkol. Őket, valamint a brazil, uruguay-i és spanyol csapatot tudja elképzelni az első négyben. Arra pedig, hogy az olaszok és a franciák is kiestek, csak annyit mondott: “Benne van a futballban, hogy nem mindig a legesélyesebb csapat jut tovább.”

Címkék: ,