Vattacukor, „csillámtetkó”, meg amit akartok

Változatos programokkal várták a kicsiket
Változatos programokkal várták a kicsiket - © Fotó: Matey István
Hajdúböszörmény – A kézművesprogramokban az egyik legnépszerűbb foglalatosság a szélforgó készítése volt.

– Ez itt kézlenyomatom – mutatta a fehér papíron lévő pracliját Tóth Laura, aki éppen a rendőrségi standtól sétált a forgatagban anyukájával és testvérével, miután elkészült a kézlenyomata. A Fürdőkertben rendezett városi családi napnak a Csillagvár Óvoda volt a házigazdája a hétvégén.

„A Családok éve 2018” program keretében tartott rendezvényen ki-ki kedvére válogathatott a repertoárból. A rendezvény alaphangulatát az ifjúsági fúvószenekar műsora adta meg, de a többi szórakoztató program is fokozta az érdeklődők hangulatát.

Sokan vártak arra, hogy egy „csillámtetkó” boldog tulajdonosai lehessenek, s nagy népszerűségnek örvendett a pónikocsikázás is, míg mások a derék négylábúak nyergébe pattantak. A kézműves programokban az egyik legnépszerűbb foglalatosság a szélforgó készítése volt. A kulináris élvezetek kedvelői többek között slambucot, paprikás krumplit fogyaszthattak. A gyerek többsége azonban a vattacukorra szavazott.

– Gargya Imre –


Családi nap Hajdúböszörményben
Hajdúböszörmény - Családi napot tartottak Hajdúböszörményben, a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpontban a Csillagvár Óvoda szervezésében. Szinte választani is nehéz volt vasárnap a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpontban, annyi programmal várták a kicsiket és nagyokat. Hagyományos és modern játék...