Vasúti tartálykocsi szigetelése lobbant lángra Debrecenben

Vasúti tartálykocsi szigetelése lobbant lángra Debrecenben
© Illusztráció: Papp-Kunkli Nóra tű. hadnagy
Hajdú-Bihar – Emellett Furtán és Balmazújvárosban is volt dolga a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy családi ház padlásfeljárója égett tegnap reggel Furtán, a Bocskai utcában. Az ott lakó a tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta, majd a berettyóújfalui hivatásos egység átvizsgálta a födémszerkezetet. A parázsló, izzó részek miatt tovább folytatták az oltást egy vízsugárral. Az eset miatt a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Nyergesvontató üzemanyag-vezetéke szakadt el, emiatt gázolaj került az úttestre Balmazújvárosban, a Veres Péter utcában. A város önkormányzati tűzoltói felitatták az üzemanyagot és megtisztították az utat.

Lángra kapott egy kettévágott vasúti tartálykocsi szigetelése kedden kora délután Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozók a tüzet eloltották. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el egy vízsugárral.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Melléképületben ütött ki tűz hétfőn, két gázpalackot is ki kellett hozni. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Hétfő hajnalban lángok csaptak fel egy melléképületben Hortobágyon, az Erdei Ferenc utcában. Kigyulladt egy közel száz négyzetméteres épület, valamint az abban tárolt sz...