Vasrúddal mentek szomszédolni, nagy bunyó lett belőle

Akt.:
Vasrúddal mentek szomszédolni, nagy bunyó lett belőle
© Fotó: police.hu
Bagamér – A rendőrök egy nőt és két fiát vették őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint Bagamérban bántalmazták szomszédaikat.

Egy állampolgár arról tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. július 28-án 14 óra körüli időben, hogy verekedés van egy bagaméri családi házban. A rendelkezésre álló adatok szerint H. Jenő egy kaszát, míg társai, H. László egy vasrudat, H. Jenőné pedig egy tetőcserepet vittek magukkal, amelyekkel az engedélye nélkül bementek a szemben lakó szomszéd férfihoz.


bagamérkk1


H. László a vasrúddal többször a fején és a hátán megütötte az 59 éves férfit és 39 éves fiát is. H. Jenőné a tetőcserepet a sértett fia irányába dobta, ami nem találta el, azonban folyamatosan arra bíztatta fiait, hogy bántalmazzák a sértetteket. Mindezt meglátva a háztulajdonos segítségére sietett az ott tartózkodó 20 éves unokája, akinek H. Jenő a kaszával a feje irányába csapot, ami el is találta a fiatalembert. A sértettek az előzetes orvosi vizsgálatok alapján a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.


bagamérkk2


A helyszínre érkező járőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították H. Jenőt, H. Lászlót és H. Jenőnét a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrs a 46 éves nő, valamint 24 és 21 éves fiai ellen garázdaság bűntett, magánlaksértés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –