Vaselem zuhant egy sétáló nő fejére

Vaselem zuhant egy sétáló nő fejére
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy debreceni építkezésen a gyanúsított egy védőkorlátot leemelt, majd azt szabálytalanul a közlekedőpallóra támasztotta le – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint az a police.hu-n olvasható: a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 64 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a hajdúsámsoni lakos 2018. október 5-én 8 óra körül egy debreceni, Cívis utcai építkezésen dolgozott. A gyanúsított az állványzat 9. emeletén az egyik védőkorlátot leemelte, majd azt szabálytalanul a közlekedőpallóra támasztotta le – áll a rendőrségi közleményben. A vaselem lezuhant, és egy ott sétáló nő fejére esett.

vas2Fotó: police.hu

Az 56 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett.


Illusztráció
Debrecen - Idős személyen segítettek a tűzoltók, a rendőrök pedig két balesetnél is helyszíneltek pénteken. Ügyeleti hírek. Pénteken reggel egy idős személy rosszul lett otthonában, nem tudott ajtót nyitni, ezért a mentők a debreceni hivatásos tűzoltók segítségét kérték a helyiségbe való bejutásh...