Helyi közélet

2013.09.19. 11:49

Vendéglő előtt verekedtek - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 28 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 súlyos, 2 könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányág Létavértesi Rendőrőrsére 2013. szeptember 18-án délután egy mezőőr telefonon arról tett bejelentést, hogy Kokadon a Vörösmarty utca mögötti akácerdőből ismeretlenek több fát is kivágtak, illetve eltulajdonítottak.

A helyszínre érkező rendőrök felvették a kapcsolatot a bejelentővel, majd adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Ennek eredményeként a helyszín közelében egy lakóház udvarán friss forgácsdarabokra lettek figyelmesek. A ház lakóját elszámoltatták, majd a lakóházat átvizsgálva megtalálták az összevágott akácfákat.

Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferenc 19 éves, valamit 17 éves társát elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták őket.

A két kokadi lakossal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

A debreceni rendőrök 2013. szeptember 18-án éjszaka a Füredi úton található egyik söröző elé siettek, mert onnan telefonon érkezett bejelentés arról, hogy két férfi között vita alakult ki a vendéglőben, majd az utcára kimentek és ott összeverekedtek.

A kiérkező rendőrök megkezdték az adatgyűjtést az időközben elmenekült egyik férfi azonosítása és felkutatása érdekében. A bántalmazót a járőrök rövid időn belül elfogták a helyszín közelében, majd előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őt.

F. Csaba 21 éves polgári lakossal szemben – szabadlábon hagyása mellett – súlyos testi sértés kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában