Helyi közélet

2012.08.16. 15:33

Napsütéses, meleg idő lesz a hétvégén, eső nem várható

Budapest, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - A következő napokban napsütéses idő várható, vasárnap már 33 Celsius-fok is lehet, csapadékra sem kell számítani.

Budapest, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - A következő napokban napsütéses idő várható, vasárnap már 33 Celsius-fok is lehet, csapadékra sem kell számítani.Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzésében azt írta: péntek reggel még több helyen erősen felhős lesz az ég, napközben azonban fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, ezért továbbra is sok napsütésre számíthatunk. Az északi szél időnként megélénkülhet, de csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon 14, 19, másutt 8, 13 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 31 fok között valószínű.

Szombaton az északi, északkeleti szél csak néhol élénkül meg. Északkeleten időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, másutt nagyrészt derült lesz az ég, esőre ekkor sem kell számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12 és 18 fok között alakul. A nappali órákban 27-32 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Vasárnap is többnyire derült, napos idő várható, csapadék nélkül. A szél erőssége is csak mérsékelt lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12 és 18 fok között valószínű, a délután órákban 28-33 fokig melegedhet az idő - olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában