Vasárnap rendezik a szeptemberi pofonpartit

Vasárnap rendezik a szeptemberi pofonpartit
© Fotó: Matey István
Debrecen – Az eredeti terveken változtatva nem szombaton, hanem szeptember 17-én vasárnap csapnak össze a régió legügyesebb bunyósai Debrecenben, az Angyalföld tér 7. szám alatt található Euro középiskolában.

A mérkőzések 12.00 órakor elkezdődnek, több korosztályban, lányok és fiúk részvételével. Az esemény megtekintése ingyenes.

A DVSC hagyományos amatőr bokszversenye az utolsó fellépést jelenti a fiatal ökölvívóknak, hiszen a rákövetkező hetekben dömpingszerűen követik egymást a korosztályos országos bajnokságok.

A DVSC (és a régió) edzői szinte egyik rangos eseményről a másikra esnek majd tanítványaikkal, hiszen szeptember 20-23. között Győrben fiú ifi országos bajnokságot rendeznek. Pár napra rá, szeptember 27-30. között Nagykanizsán a fiú serdülő ob, majd október 4-7. között Bükön a női összevont országos bajnokság zajlik. Október végén aztán (25-28-ig) Egerben a junior fiúk mérik össze erejüket.

Kis szünetet követően december 6-9. között Dunaújváros ad otthont a felnőtt férfi ob-nek, ezzel ér véget a magyarországi amatőr ökölvívó versenysorozat idén. Emellett persze még junior (szeptember 17-26. Bulgária) és ifjúsági (október 20-29. Törökország) Európa-bajnokság is lesz ősszel, ezeken remélhetőleg szép Hajdú-Bihar megyei eredményekkel.

Legelsőként a junior kontinenstornán Bernáth Richárdnak és Bernáth Zoltánnak szurkolhatunk a DVSC-ből.

– Koppányi Szabolcs –