Vasárnap lezárják a Monostorpályi út Mikepércsi út felőli végét

Akt.:
A Mikepércsi út felújítása
A Mikepércsi út felújítása - © Fotó: Molnár Péter, archív
Debrecen – A kivitelező tájékoztatása szerint a 47-es főúton (Mikepércsi út) zajló burkolatfelújítási munkák miatt június 3-án – vasárnap – 7.00 és 18.00 óra között a Monostorpályi út Mikepércsi út felőli végét teljes mértékben lezárják. Ezen időszak alatt az átjárás egyik irányból sem lesz megoldható – adta hírül a debreceni önkormányzat.

A Mikepércs felőli érkezők legkésőbb a Leiningen utca felől, a debreceni városközpont irányából érkezők a Szabó Kálmán utca felől tudják majd megközelíteni a Monostorpályi utat. Az Alma, illetve Borzán Gáspár utca felől érkezők pedig a Vécsey, Álmos, illetve Híd utca felől kerülve tudnak majd eljutni a 47-es számú főútra.

A munkálatok ideje alatt a csomóponti jelzőlámpákat sárga villogóra kapcsolják, illetve a Híd utca Monostorpályi és Szabó Kálmán utca közé eső szakaszán június 2-án és 3-án megállási tilalom lesz érvényben.

A debreceni polgármesteri hivatal kéri a járművezetőket, hogy az említett útvonalon, illetve területen a szokásosnál körültekintőbben és a kihelyezett forgalomirányító jelzőtáblák utasításainak megfelelően közlekedjenek.


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével: