Helyi közélet

2013.05.29. 10:14

Fizessünk sárga csekket ATM-mel

Debrecen - Habár a kelet-közép-európai ATM-piac egyelőre sem méretében, sem a szolgáltatások sokszínűségében nem éri el a nyugat-európai és a tengerentúli szintet, hamarosan hozzánk is nagyobb számban érkezhetnek majd a többfunkciós berendezések – vallják az egyik hazai piacvezető ATM-üzemeltető cég szakértői.

Debrecen - Habár a kelet-közép-európai ATM-piac egyelőre sem méretében, sem a szolgáltatások sokszínűségében nem éri el a nyugat-európai és a tengerentúli szintet, hamarosan hozzánk is nagyobb számban érkezhetnek majd a többfunkciós berendezések – vallják az egyik hazai piacvezető ATM-üzemeltető cég szakértői. A készülékek az azonnali és egyszerű befizetés lehetőségén túl, ma már képesek olyan feladatokat is kezelni, mint a sárga csekkek befizetése, vagy különböző jegyek és belépők árusítása. A modernebb berendezések üzembe állítását indokolja, hogy a pénzintézetek számára egyre nagyobb jelentőségű ügyfeleik elégedettségének megőrzése, ugyanakkor az erőforrásaik egyre szűkösebbek. A feladatok egy részét viszont az automaták képesek átvenni a pénztárosoktól.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában